Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

НКП на Левски развали договор с клуба

НКП на Левски развали договор с клуба

Novsport

НКП на Левски прекратява договора си с клуба, според който получаваше по 1 лев от всеки закупен билет за Сектор "Б". Парите се използваха за благотворителни каузи и хореографии.

Феновете обявиха това:

Скъпи левскари,

Националният клуб на привържениците на Левски прекратява по своя инициатива договора, по който от 2009 година получава 1 лв. от всеки закупен билет за Сектор "Б". В началото въпросните средства се използваха за благотворителни каузи, а в последствие биваха изразходвани за направата на хореографии. От този момент това се преустановява.

Националния клуб на привържениците на Левски по никакъв начин не се отказва от въпросните две дейности, като средства за благотворителни кампании се събират и ще продължат да се събират през организацията Levski Family. Хореографиите от своя страна ще бъдат изцяло финансирани спрямо събраните средства в урните, по банков път и целеви дарения.

В тази връзка, искаме да уведомим всички, които искат да помогнат за добрия облик на Сектор "Б", че ще могат да го направят в урни, които ще бъдат разположени преди началото на мачовете на "Герена" в клубния магазин в Сектор "А", пред входовете на Сектор "Б", както и вътре на самия стадион.Също така, дарения могат да бъдат правени по Paypal и банков път на следните сметки:

PayPal: donations@sectorb.bg

IBAN: BG81PRCB92301049326215

Пълни отчети на приходите и разходите ще бъдат публикувани на страницата на Сектор "Б" Ултрас. На нея ще се дава и информация за кампании, както и ще се отговаря на въпроси, свързани с тази дейност. Надяваме се, че за поредна година Южната трибуна ще има възможността да изглежда както подобава! Само Левски!".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село