Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Нов пропусквателен режим на стадион „Ивайло“

Нов пропусквателен режим на стадион „Ивайло“

Novsport

Изцяло нов пропусквателен режим се въвежда на стадион „Ивайло“, съгласуван с изискванията и препоръките на Българския футболен съюз. Новата организация влиза в сила още за първото домакинство срещу „Пирин“ (Благоевград), което е в събота от 18:15 ч.

Всякакъв достъп на зрители, вип-гости и т.н. във фоайето на централния вход на стадиона, където са съблекалните, вече ще бъде невъзможен, той като оттам ще влизат единствено двата отбора и длъжностните лица за мача, както и служебните лица от гостуващия клуб.

Вип-гостите вече ще влизат от входа отляво от паркинга и ще стигат до местата си през новоизградената врата за вип-ложите. Ветераните и хората с пропуски, както и близките на футболистите, ще влизат през входа отдясно (до заведението „Шампиони-91“). За тях е обособен специален сектор на трибуните, който се намира отдясно до вип-ложите. Над тях ще бъдат местата за медиите, които също ще влизат на стадиона вече не от централния вход, а от този отдясно.

Представителите на медиите ще си излизат също от десния вход и оттам ще стигат до новата зала за пресконференции през външния й вход. Точно пред входа на стадиона ще бъде обособена микс-зона с табло, където журналистите ще могат да правят блиц-интервюта с излизащите футболисти.Достъпът на зрители пред централния вход на „Ивайло“ преди и след края на мачовете ще бъде невъзможен. Заради организацията за мача в събота паркирането пред стадион „Ивайло“ ще бъде забранено, стана ясно след срещата с полицията и охраната на двубоите.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша