Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Обиденият Камбуров: Тръгвам си, решението ми е категорично

Обиденият Камбуров: Тръгвам си, решението ми е категорично

Novsport

Мартин Камбуров заяви, че напуска Локомотив Пловдив. Нападателят на "железничарите" е стигнал до това решение, след като отношенията му със собственика Христо Крушарски са се влошили. "Аз с Крушарски не съм говорил. Имах да си взимам пари, взех си ги и това е. Тръгвам си. Решението ми е категорично. Все още не съм избрал посока, ще видим."

"Формалност е как напускам, дали е по взаимно съгласие… никога не съм ощетил Локомотив, никога не съм печелил от Локомотив. Напротив, само съм давал. Причината е неадекватни решения и изказвания на президента. Той не е Локомотив. Локомотив е публиката и тези хора като мен, които са си оставили имената – Бонев, Бащата, Бог да го прости Аян, аз съм в това число. Така че аз не си тръгвам."

"Аз съм стоял три години когато нямаше никой тук и съм стоял без заплата, феновете ни събираха пари. Да се казва, че сега си тръгвам заради пари е малко смешно", добави обиденият Камбуров.

"Не може след 140 гола да си тръгвам така. Той е човекът, който дава парите и дава музиката. Говореше се, че преди мача в Ловеч съм си тръгнал заради парите – крайно грешна информация. Май месец накрая бяхме взели само за януари заплата и оставаха 4 мача преди края на сезона. Имахме някакъв шанс за Европа, нямаше един лев в клуба, аз изкарах от мен си една сума, за да дам на клуба да се раздадат пари. Едва ли Камбуров не е играл срещу Етър заради пари."Ето и как коментира последния си разговор с Христо Крушарски: "Точно 3 минути го слушах, беше доста емоционален. Каза неща, които няма как да каже на Мартин Камбуров. Аз съм човек с име и достойнство. С този човек няма какво да си кажа повече.”

За вариант да се завърне. „Не трябва да разговарям с него, няма какво да си кажа с него. Аз не си тръгвам от Локомотив. Локомотив е публиката, Христо Бонев, Христо Колев, Мартин Камбуров – това е Локомотив. Исках да си завърша кариерата подобаващо. Някои от феновете може би ще ме подкрепят. Всеки си има право на мнение, но това е истината. За мен си не съм решил дали ще продължа да играя.”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша