Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Осигуриха парите за изграждането на Колежа

Осигуриха парите за изграждането на Колежа

Novsport

Осигурени са средствата за изграждането на стадион "Христо Ботев"- Колежа. Това съобщи кметът на Пловдив Иван Тотев.

Той поясни, че е научил това от ръководството на Ботев (Пловдив), чиито представители са го уверили, че почти всичко е уредено със заема, който клубът ще изтегли от Фонда на фондовете. Това ще даде възможност строежа да започне.

Иван Тотев добави, че на сесията си, насрочена за 16 май, Общинският съвет на Пловдив ще гласува концесията за изграждането на стадион "Локомотив" и базата на клуба в район "Тракия". Всички документи за това са готови.

Спартак Пловдив ще получи стадион "Тодор Диев" на концесия за 35 години на сесия на ОбС през юни месец.

"Искаме да уведомим нашите привърженици, че икономическият анализ вече е готов и документите са внесени за съгласуване в Министерски съвет. След разговор с кмета на града инж. Иван Тотев имаме уверението, че документацията ще се придвижи бързо и през юни реално ще бъде гласувана концесията. Ръководството на клуба отново декларира, че има готовност да започне строителните дейности веднага след гласуването на концесията", обявиха от Спартак Пловдив.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село