Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Петър Колев: Шампионска победа!

Петър Колев: Шампионска победа!

Novsport

Помощник треньорът на Лудогорец Петър Колев бе много доволен от победата над Лудогорец. Той определи успеха като шампионски.

"Изключително ценна победа. Може би шампионска победа за нашия отбор. Предприехме известен риск с промяна на тактическата схема за този мач. В подобна формация сме изиграли само един мач - като гости на Брага. Но имахме някои проблеми в състава и предпочетохме да играем по този начин. Мисля, че футболистите се справиха със задачите си. Има някои неща в тази схема, които трябва да изчистим, но за напред може да ни е полезна.

Преди всеки мач говорим, че следващият е шампиоснки. Днес действително ценна победа срещу Левски, който беше във видим подем. Заслужена победа, макар и трудна. С феноменален гол на Кешеру. Може би Господ му помогна да се реабилитира за изпуснатата дузпа. Когато пропуснеш дузпа, даваш и психологически инициативата на противника. Отговорността върху футболистите беше голяма. Радвам се, че всички се справиха перфектно и спечелихме.

Кешеру играе добре на крак. Мисиджан е скоростен футболист, който може да надбяга всяка защита в България. Двамата като комбинация нападатели са доста добри. Могат да изненадат всяка защита. Швиерчок има трявма и не пътува за София.Старши треньорът липсва винаги.

Берое е изключително дисциплиниран отбор, играещ равномерно и в двете фази. Имат много добри изпълнители. Ще подходим напълно отговорно към този мач, който също няма да бъде лесен", коментира Колев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша