Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пирин даде ново начало

Пирин даде ново начало

Novsport

ОФК Пирин Благоевград стартира подготовката си за есенния полусезон на Втора лига вчера вечерта.

"Орлетата" бяха изведени от новия старши треньор Петър Златинов за първо занимание, като 24 състезатели се качиха в клубния автобус за базата в Рилци, след тържествения водосвет.

Освен подписалите вече договори с клуба Юлиян Попев и Антон Костадинов, с отбора от миналия сезон са още Димитър Благов, Александър Башлиев и Манол Чапов. Клубът подписа вече първи професионални договори с талантите Радослав Ангелски и Димитър Митов.

Нови имена на първото занимание бяха Веселин Любомиров, Александър Бастунов, Здравко Илиев, Евгени Тунтев, Любомир Христов и Здравко Николов.

Пиринци ще изиграят първа контролна среща още следващата събота, 30.06, като съперник ще бъде македонския Саса Каменица. Двубоят е плануван за 18:30 часа, на ст. Христо Ботев в Благоевград.

Подготовката ще премине изцяло в домашни условия, като повечето контролни срещи ще се проведат на базата в Рилци или ст. Христо Ботев.

„Отговорността е голяма, давам си сметка за това. Концепцията за подмладяване с местни футболисти ми допада изключително много, дано да се справим. Да си призная, не очаквах показа за Пирин, но такава няма как да се откаже. Въпреки, че не съм играл за клуба, обстановката ми много позната и си давам сметка какво означава Пирин за града и региона. Целта ни е да играем красив и нападателен футбол, и да налагаме талантите от школата“, заяви Златинов пред медиите.Днес и утре, орлетата ще преминат медицински и функционални изследвания, като от следващата седмица започват и сериозните двуразови тренировки.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша