Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пирин стартира подготовка след месец

Пирин стартира подготовка след месец

Novsport

ОФК Пирин ще стартира подготовката си за новия сезон във Втора лига на 21-ви юни.

Предварително изготвената програма включва лагери в Благоевград и Банско, като за втория са фиксирани дати от осми до 20-и юли.

Първенството на Втора лига ще започне в уикенда на 28 и 29 юли.

Днес футболистите и треньорите се събраха на ст. „Христо Ботев“ за уточнение на програмата, както и за да бъдат пуснати официално в отпуска, съобщиха от Благоевград.

Договорите на болшинството състезатели изтичат, като със сигурност до 2019 контракти имат шестима играчи. Това са Костов, Башлиев, Благов, Чапов, Сандев и идващият от наем в Созопол Грозданов.

За съжаление днес се наложи разтрогването на договора с Анти Рения, който е принуден заради двойното си гражданство да влезе в гръцката казарма за девет месеца.

Все още няма ясното по селекцията и кои от състезателите с изтичащи договори ще останат, като повече информация ще има в началото на юни месец.

Днес на Дъбравска 1 пристигна и лицензът за професионалния футбол, след като клубът отговори на минималнити изисквания за Евротурнирите и Първа Лига, но за съжаление ще трябва да играе от лятото във по-ниското ниво на българския футбол.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша