Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пирин с лагери у нас и в Турция

Пирин с лагери у нас и в Турция

Novsport

Ръководството на Пирин публикува официално съобщение на клубния сайт, че на 8 януари футболистите ще се съберат за първа тренировка за 2018 година.
Ето и пълната информация:

"ОФК Пирин ще започне подготовката за пролетния дял от шампионата на 8-ми януари. Орлетата се събират за първо занимание в понеделник от 14:00, когато ще се проведе и традиционния водосвет за здраве и успехи, на който са поканени всички фенове и радетели на благоевградския клуб. На 9 и 10-ти зелените ще преминат медицински прегледи и изследвания.

Подготовката ще премине на два етапа - първи в Благоевград и втори в Турция.

Окончателните дати за лагера в южната съседка ще са ясни до дни, но се очаква отбора да замине на 27-ми и да се завърне на 9-ти февруари, като там ще се проведат минимум 5 контроли. Евентуална шеста контрола може да се проведе в Благоевград, ден преди заминаването за Турция".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша