Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пирин чака още трима нови

Пирин чака още трима нови

Novsport

Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов на 16 януари прави една година начело на "орлетата". Той говори за селекцията и ситуацията в отбора.


"Искаме и ще привлечем още трима футболисти на определени постове. Единият от тях ще бъде вратар. Но не можем да предложим високи заплати и да привлечем това, което искам. От миналото лято досега си тръгнаха вече 10 човека. А целта е същата - да оцелеем. Не съм магьосник", коментира Радуканов. Той благодари и на ръководството на отбора, и кмета на Благоевград за доверието и подкрепата, но и призна че понякога трудно се работи при тези условия.


Радуканов ще иска евентуално Пирин да изиграе само една контрола през януари в България. Това може да стане преди 27 януари ,когато "орлетата" заминават за лагер в турския курорт Алания. Там ще бъдат изиграни още 5 контролни срещи.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша