Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пламен Илиев не замина за подготовка с Астра, пратиха го във втория отбор

Пламен Илиев не замина за подготовка с Астра, пратиха го във втория отбор

Novsport

По всичко изглежда, че националният вратар Пламен Илиев повече няма да играе за Астра (Гюргево). Тигъра бе изваден от състава на румънския тим и бе пратен във втория отбор.

Както е известно, бившият капитан на Левски подписа предварителен договор с Лудогорец и най-късно през лятото ще премине в Разград.

Илиев не бе качен в чартъра на Астра за подготвителния лагер в Турция. Това на практика означава, че ако "орлите" не успеят да се споразумеят с колегите си от Гюргево за трансфер сега, то стражът ще тренира за здраве до края на сезона, когато изтича договорът му румънския клуб.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че разрадчани вече са влезли в контакт с Астра и правят всичко възможно, за да купят Илиев през януари.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша