Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пламен Марков: Вярваме, че с Любо можем да се преборим за титлата

Пламен Марков: Вярваме, че с Любо можем да се преборим за титлата

Novsport

„Причината за промяната е липсата на достатъчно добри резултати.“

Така обясни треньорската рокада в ЦСКА изпълнителният директор на тима Пламен Марков. Както е известно, вчера от „Армията“ си тръгна Нестор Ел Маестро, а днес бе представен Любослав Пенев. Той очевидно има за цел да направи шампиони „червените“, които изостават с 6 т. от настоящия първенец и лидер в класирането Лудогорец.

„Шест точки са и много, и малко. Направихме тази промяна, защото вярваме, че можем да се преборим за шампионската титла. Дори и във фланелката на Любо Пенев видяхте, че има символика за шампионска титла“, посочи Пламен Марков, визирайки номера на екипа, с който позира Ел Голеадор – 36.

„Трудно е за ЦСКА да се бори за всичко и същевременно да налага млади футболисти. Ръководството на клуба винаги се е съобразявало с решенията на спортното такова, така че ще направим същото и с бъдещите виждания на Любослав Пенев. Нека обаче първо му дадем време да се запознае със състезателите, а после да каже и своите искания, за да можем ние като ръководство да ги удовлетворим, ако можем. Треньорската промяна е приоритет на собствениците и това е обяснимо. По време на подготовката имаше резултати, които не задоволиха ръководството и затова е направена тази треньорска промяна“, посочи той, а после бе запитан дали нападателят Мауридес ще бъде продаден.„Всичко е възможно, ние като ръководство ще изберем най-добрата оферта за него.“

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село