Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Повишени мерки за сигурност на Пирин - ЦСКА

Повишени мерки за сигурност на Пирин - ЦСКА

Novsport

Утре, събота, от 13:00 ще се проведе редовната пресконференция на старши треньора на Пирин Милен Радуканов преди домакинството на ЦСКА, което е в неделя от 15:00 часа.

Във връзка с нормалното протичане на двубоя, преди, по време и след мача, той е квалифициран като рисков. Всички служебни и длъжностни лица са длъжни да носят обозначителни баджове, които ще бъдат проверявани. Достъпът до микс зоната пред административната сграда на стадиона ще бъде силно ограничен.

Касите на стадион "Христо Ботев" ще работят с удължено работно време, включително и в събота.

Работно време:
Събота: 09:00 – 12:00 и от 15:00 – 18:00.
Неделя: от 10:00

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 13:00, като за нормално и безпрепятствено преминаване призоваваме феновете на Пирин да заемат местата си възможно най-рано.
За привържениците на гостуващия отбор, в деня на мача ще работят две каси. Първата е на улица “Теменуга”( До Владишкото), втората е непосредствено до служебния вход на стадион "Христо Ботев".

Цената на билета за всички сектор е 6 лeвa.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша