Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Политиката на Славия е добра за избягване на фалит

Политиката на Славия е добра за избягване  на фалит

Novsport

Лошите резултати на Славия ги отдавам на колебливите действия на ръководството - лутането по отношение на това дали да се налагат само и единствено млади играчи. Ето например в Благоевград близнаците Петко и Андреа Христови не играха, а се заложи на Стефан Велков и Александър Бранеков. Липсваше и добър играч като Георги Йомов. Изключено е за мен Славия да изпадне. Лятото обаче трябва да се вземат един-двама опитни играчи. Необходим е по един такъв във всяка линия. В обраната имат опитен в лицето на Сашо Бранеков. Това, от което имат най-много нужда обаче е един играч като Иван Цветков. Ето, видяхте какво направи той в Благоевград - влезе и реши мача. Славия няма такъв човек в средата на терена, който да дава идеите. В нападението се нуждаят от един лидер. Сердеров има качества, но е непостоянен. Калоян Кръстев е момче, в което има голямо бъдеще. Освен добрата игра в нападение се връща и помага много в защита.

Мисля, че Владимир Иванов трябва да бъде оставен да работи. Той е човекът, който най-добре познава талантите от школата. С много от тях е работил, мисля, че и шампион е ставал. В предишния си период след Иван Колев записа три поредни победи, сега е с три поредни загуби. Нито тогава заслужаваше да му даваме орден, нито сега да го разстрелваме.Като цяло политиката на Славия е най-правилната и единствената възможност да се избяга от фалит. Рано или късно искат или не искат на много отбори ще им се наложи да прибегнат до нея. Иначе само с кредити и растящи дългове не може да се кара. Затова смятам, че Славия не трябва да се отказва от политиката на налагане на млади играчи.

След една или две години отборът ще е силен. Вече преценка на ръководството е, като се изгради по-силният отбор, колко дълго ще задържат играчите преди да ги продадат. Ако не са притиснати до стената, не бива да се бърза с продажбите. Аз лично бих похвалил и политиката на Ботев. И те налагат млади, но взимат и силни бразилци. Продадоха на Лудого-рец единия, веднага му намерих заместник, който не е по-лош. Това е най-добрият модел.

Андрей Желязков за "Меридиан мач"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша