Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ПОТВЪРДЕНО: Двама напускат Левски

ПОТВЪРДЕНО: Двама напускат Левски

Novsport

Двама футболисти от настоящия тим на Левски няма да играят за отбора през пролетта.

Става дума за вратаря Александър Любенов, който отива в Ботев Враца, и за защитника Мики Орачев, който ще играе за Септември, съобщи главният мениджър на "сините" Асен Букарев.

"Предпочитаме да кажем, че изпращаме добра година. Не отлична, но добра. Идеята в клуба е да има спокойствие. Ръководството твърдо стои зад Делио Роси. Опитваме се да не ни се отразяват тези престрелки от различни места, не са приятни, но не ние сме инициаторите. Цел №1 е клубът да е спокоен, стабилен, да е позитивно мисленето. Да дадем време на всеки, който ръководи клуба, да реализира идеите и потенциала си. Ще призная, че ситуацията е доста тежка от моя страна, защото атаките са отвсякъде и много голяма част от тях са от синята общност. Къде с право, къде без… напрегнато е", заяви Букарев, цитиран от livesport.bg.

"Има интерес към няколко от нашите футболисти, но няма конкретна оферта. От офертата зависи дали ще продаваме. Към този момент е ясно, че преотстъпваме Александър Любенов на Ботев (Враца). Ще се разделим с Мики Орачев по посока Септември (София). Засега само толкова. Наблюдаваме нови футболисти и ако стигнем до трансфер, ще ви уведомим".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша