Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пропадна още една контрола на Дунав

Пропадна още една контрола на Дунав

Novsport

Контролната на Дунав (Русе) срещу полския Шльонск, насрочена за днес, бе отменена. Въпреки огромните усилия на цялото ръководство и треньорския щаб на "драконите", климатичните условия в Турция не позволяват мачът да се проведе.

Преди три дни двубоят на русенци с румънски Сепси беше прекратен в 35-ата минута, а предвидени за вчера мач с Похан Стилърс (Р. Корея) не се състоя.

"Пред природата сме безсилни", каза пред клубния сайт президентът на "драконите" д-р Симеон Симеонов, който лично се присъедини към лагера им вчера.

"Направено беше всичко възможно, за да се намерят допълнителни контролни срещи, като дори бяха разместени графиците на другите клубове, но времето не беше на наша страна", добави треньорът на русенци Людмил Киров.

Тренировъчният процес на Дунав върви по план, а отборът се готви за утрешната контрола с Шинник (Ярославъл). Последният приятелски двубой е насрочен за 31-ви януари срещу руския Химки.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село