Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ради Кирилов: Славия е важна крачка за мен

Ради Кирилов: Славия е важна крачка за мен

Novsport

Футболистът на Славия Радослав Кирилов смята, че отборът има класата и качествата да стигне до седмото място и евентуален бараж за Лига Европа.

„Надявам се да сме достатъчно добри, за да успеем да постигнем целта си”, заяви Радослав Кирилов.

В интервю за „Преди кръга” по DIEMA SPORT Кирилов разказа за живота и кариерата си до момента.

„В моя квартал бяхме доста момчета на една и съща възраст, играехме на улицата и се запалих по футбола. Започнах в Септември Симитли, който после се обедини с Македонска слава. Поиграх малко, след което заминах за Италия с моите родители. Не е лесно на 12 години да заминеш за чужда държава без да знаеш езика и да познаваш никой.

Помогна ми фактът, че бях с моето семейство. Спомням си, че с баща ми отидохме до най-близката школа по футбол. Записах се да тренирам там. Имаше хора, които наистина разбират от футбол”, сподели Радослав Кирилов.

„В един момент прецених, че е по-добре за моето развитие да направя нещо по-различно. Излезе опцията да се върна в България с екипа на Берое. Тогава отборът трябваше да играе за Лига Европа и реших да направя тази стъпка. Но там имах други проблеми, доста тежка контузия, която ми попречи да покажа това, което мога. След Берое отидох в Пирин. Доста странна година, но може би най-хубавата за мен във футбола”, каза още Радослав Кирилов и продължи:„Славия е една доста важна крачка за мен. Радвам се, че попаднах на това място. Чувствам се освободен и играя с наслада. Мисля, че с времето ще изградим един отбор, който наистина ще бъде добър. Мисля, че отборът има класата и качествата да стигне до седмото място и евентуален бараж за Лига Европа. Надявам се да сме достатъчно добри, за да успеем да постигнем целта си”, допълни Кирилов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село