Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Радуканов: Благодаря на всички мои близки за търпението

Радуканов: Благодаря на всички мои близки за търпението

Novsport

Благодаря на всички мои близки за търпението, обяви треньорът на Пирин Милен Радуканов след загубата от Витоша с 1:2, кояато изхвърли тима му във Втора лига.

"Поздравявам Витоша с победата. Днес заслужаваха повече победата, въпреки че я постигнаха малко незаслуженото. Всички видяхте какво се случи при втория им гол. Футболистите ни са млади и имаше притеснение у тях. Искам да благодаря на футболистите за това, което правеха през цялата година", обасни той.

"Ще ми трябва дълга почивка, за да си почина след нервите, изхабени от тази година. Работих усърдно през цялото време. Надявам се всички президенти в България да се отнасят към треньорите така, както нашият. Благоевград за мен е втори дом. Сигурен съм, че ще работя тук отново", каза още Радуканов.

"Винаги съм готов да работя за каузата Пирин. Не знам какво ще се случи утре. Ще видим какво ще се случи на среща с президента. Виждате до какво води този формат. Изпадаме с 30 точки. Аз съм ентусиазиран и имам желание да работя. Искам да се развивам. Аз съм с високо вдигната глава след всичко, което направихме. Гледам напред в бъдещето и ще търся предизвикателства, за да се развивам. Целя се още по-високо. Няма конкретни оферти, но знам, че няма невъзнаграден труд. Не искам да търся оправдания. Поемам своята вина. Гордея се с футболистите. Те могат да ходят с високо вдигнати глави. За съжаление, изиграхме най-слабия си мач накрая. Съжалявам, че съдията беше главен фактор днес. Имаше тенденциозно съдийство в някои ситуации”, коментира още специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша