Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Радуканов: Днес беше кулминацията на мъжествато

Радуканов: Днес беше кулминацията на мъжествато

Novsport

Наставникът наПирин (Благоевград)Милен Радукановобяви днешната домакнска победа на орлетата с 3:2 надЕтърза кулминацията и върха на мъжеството през есенния полусезон. Треньорът за пореден път заяви, че благоевградчани имат сериозни финансови проблеми, а заради забавянията всички състезатели могат да напуснат когато поискат.

“Ключовите моменти бяха желанието и старанието на футболистите. Цяла есен изкарахме с група от 14 човека. Днес беше кулминацията и върха на мъжеството. Поздравявам ги и им благодаря. Предстоят ни мачове сЛевскииЛудогорец. Това за нас е бонус футболистите да се докажат.

С група от 14 човека, през по-голямата част бяхме с 10 човека, няма от какво да не съм доволен. На много места няма характер, но в този град и на този стадион го има”, каза Радуканов, който коментира как орлетата първо обърнаха двубоя от 0:1 до 2:1, а след последвалото изравняване успяха да реализират и трети гол.

“Постоянно повтарям топката да се изритва надалеч, когато си притиснат. Казах на момчетата да играят за Траянов. Момчето сгреши на два пъти, но другите играха за него. Това е отбор. Чърчил е казал: “Да преминаваш от успех към неуспех без да губиш ентусиазъм”.

В заключение Радуканов призна, че проблемите от финансово естество продължават. “Да, дължат се много неща, но се справяме в тази обстановка. Декември месец трябва да се вземе генерално решение. Ако нещата не се оправят, някои футболисти ще ни напуснат. След 11 декември трябва да се вземе генерално решение, може да дойдат и по-добри времена. Всеки е свободен да си тръгне. Знаете и лятото, че се дължаха по две-три заплати, но всички останаха”, заключи треньорът на Пирин.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша