Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Радуканов: Не трябва и да ни мачкат по този начин

Радуканов: Не трябва и да ни мачкат по този начин

Novsport

Наставникът на Пирин Милен Радуканов бе изключително разочарован от загубата с 2:5 от Славия.

„За точката не достигна обективно съдийство. Ако бяха дали дузпа през първото полувреме - чиста дузпа. При 2:2 измислен корнер, от който става 2:3. След това е лесно 5:2. Браво на Славия, поздравявам ги. Лесно е. След 89-ата минута като ти подарят и вкараш гол…

Моят отбор показа чудеса от героизъм. Те са 10 човека и цяла година така играят. Напуснаха ни лятото 6, зимата… Сега още трима. Сега сме с юноши. Чудеса от героизъм покзва отборът.

Докъдето ни стигнат силите. Работим. Отборът е много добре подготвен. Всеки мач се надиграваме. Шести мач поред не ни позволяват да играем.Във Варна ни отмениха чист гол, не ни дадоха дузпа. Сега ни пращат съдия от Варна… Не знам. По едно време се чудех да се смея ли, да плача ли. Видяхте какъв корнер. Нека завършим 2:2. След това да ми се правят тука 6 гола, 10 гола… Аз съм искрен човек и казвам нещата както ги мисля. На много хора не им харесва. Но това е истината, за съжаление.

Колкото издържим. Играем всеки мач, имаме още 3. Младите ще влизат. Бъдещето на Пирин е в тях. Ще трябва да са готови за догодина. Опитваме се да правим всичко добро за Пирин. Опитваме да побеждаваме, трудно ни се удава. Ограничен брой футболисти сме. Скромни качества имаме като цяло и като клуб, но не трябва и да ни мачкат по този начин”, коментира Радуканов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша