Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Разцеплението в сектор "Б" продължава! София-Запад с остър отговор на Южна Дивизия

Разцеплението в сектор

Novsport

Феновете на Левски от фракцията "София-Запад" публикуваха декларация, която публикуваме без редакторска намеса:


"Здравейте, Левскари.


През последната година нашата публиката преживя един много тежък период. Различни виждания за развитието й направиха така, че отборът да бъде лишен от максимална подкрепа в редица срещи. Истината е, че от това не печели никой. Никой, освен враговете на ЛЕВСКИ. А в България всеки се страхува от силен ЛЕВСКИ на терена и могъща синя публика по трибуните. Напълно сме убедени в огромния потенциал, който се крие в хилядите сини сърца.


Бяхме и продължаваме да сме напълно наясно, че той няма как да бъде отключен, ако положението по трибуните остава непроменено.


Именно затова през последните 2 месеца cе проведоха множество разговори между представители на различни структури и организации с цел изчистване на съществуващите различия. Бихме казали, че тези разговори бяха в огромната си част в положителна насока с идея и визия как да се развие и сплоти Сектор Б.


Бе взето решение за обособяването на нова организация. Целта пред нея ще бъде да обедини всички активни групи и хора в страната в едно силно ядро вътре в Сектора и която да се занимава с всичко свързано с "ULTRA" подкрепата по трибуните и извън тях. Тя ще се ангажира с направата на артикулите за сектора и с тяхното разпространение в магазина и онлайн. Организацията ще отговаря за събирането на парични средства чрез урни и дарения.Постъпленията от дарения, от продажбата на артикули, от членски внос и прочие ще бъдат отчитани пред синята общественост и ще бъдат връщани обратно в Сектора. Сектор Б ще се простира според своите възможности и всичко ще зависи от активността на хората, които го съставляват. Сектор Б ще бъде независим финансово и самоиздържащ се Сектор. Паричната помощ винаги ще бъде от полза за представянето на Сектора, но нищо не би помогнало повече от хиляди сини сърца, раздаващи се докрай за неговия просперитет.


Оттук нататък ни остава единствено да докажем както на самите себе си, така и на активната част от фенската маса, че Сектор Б може да се върне там, където никой друг, освен самите нас не е достигал. В следващите дни и седмици поетапно ще бъдете запознавани с нещата, които тепърва ще се създават и въвеждат. С дейното участие на максимален брой хора вярваме и се надяваме, че заедно ще създадем този облик на Сектор Б, който приляга на нашата трибуна.


В този ред на мисли искаме да обявим, че в неделя вечер Южна Дивизия ще се завърне в Сектор Б на стадион "Георги Аспарухов". Новият отбор и треньор имат нужда от подкрепата на всяко едно синьо сърце на трибуните. И всички ние трябва да им я дадем. Да я дадем както само ние можем - до последен дъх!


Харесва ли ви написаното?


Съжаляваме, че отговорът ни отне време, но вчера бяхме на мач, за разлика от други. И така...горното е декларацията, поредената, написана от страна на ЮЖНА ДИВИЗИЯ, с която триумфално трбваше да обявят завръщането си в Сектор Б. За пореден път много маркетинг и ПР, малко действия. Тази декларация, поредната, не беше публикувана, т.к. не съответстваше с проведените разговори и постигнатите договорки между всички активни групи в Сектор Б НЯКОЛКО ДНИ ПО-РАНО, а те са именно повече действия, по-малко думи.

Същите обявиха, че били нападани, заради разкрития свързани с управлението на Иво Тонев... Всички помним медийния панаир и хвърлянето на оставки, когато тези разкрития излязоха на бял свят - тогава ЮЖНА ДИВИЗИЯ не участваше. Вчера обявиха, че ЮЖНА ДИВИЗИЯ не се била завърнала в Сектора. Поредната лъжа, може да се убедите сами. Внушиха, че благодарение на тях имало положителна промяна във визията на Сектор Б в последните мачове.!? Нищо подобно - не са участвали в изработването на нито една от хореоографиите. Нещо повече - посетиха точно три мача от нначалото на първенството.


Ние ще продължим по поетия път, а на левскарската общност ще бъде предоставяна пълна отчетност за дейността на Сектора. Ние държим на думата си, за разлика от вечните жертви - ЮЖНА ДИВИЗИЯ.


Това са те - BORN OUT OF LIES, DRIVEN BY FASHION!".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша