Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Сашо Димитров: Много се замислям дали да остана

Сашо Димитров: Много се замислям дали да остана

Novsport

„Не приличахме на себе си! Това не бе отборът, който игра добре, а някакъв друг тим.”

Така Александър Димитров коментира тежката загуба на Локомотив (Горна Оряховица) от Нефтохимик с 1:4 в Бургас. След нея стана ясно, че новаците ще играят срещу Славия в баражите за оцеляване, докато „шейховете” ще спорят с Монтана.

„Тези колебания се виждаха още преди моето идване. Футболистите редуваха не лоши игри със слаби такива. Днес отново се случи и аз няма да позволя това нещо да се повтаря – каза младият специалист след поражението на „Лазур”. - Много се замислям дали да остана за баражите, защото не могат по такъв начин да влизат в мача и да имат подобно отношение към играта. Ако, разбира се, футболистите не променят поведението си, но иначе аз гледам себе си и моите грешки.”

„Поздравявам Нефтохимик, който ни победи с желание и тичане. Затова поздравявам Христо Янев, защото и ние имаме добри състезатели, но не показахме нужната мотивация. Сигурно и ние треньорите сме сбъркали, ще видим къде и ако имаме пропуски, ще се поправим. Ние гледаме първо себе си.”

„Аз обаче не видях себераздаване днес и трябва да намерим причината. Отборът тръгна добре след моето идване, но в най-неподходящия момент се връщаме там, откъдето започнахме, а това не е добре.”„Преди Славия имаме Пирин, така че ние си мислим за всеки следващ мач. Затова сега не мисля за Славия, а за поведението ни към играта днес.”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша