Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Севидов: Трябват ни много нови, с тези не можем да стигнем вратата

Севидов: Трябват ни много нови, с тези не можем да стигнем вратата

Novsport

Не сме готови за тези мачове. За съжаление, на нас ни трябват много нови футболисти, обяви треньорът Верея Александър Севидов.

"Това, което наличните играчи показват в определени моменти, не е достатъчно. Не оказваме достатъчно съпротива на съперниците. Има време да съберем играчи и да подготвим отбора, за да останем. Ще положим максимални усилия да се спасим", коментира специалистът.

"Тежко ни е да атакуваме, не създаваме положения в предни позиции. Играчите не се познават все още. Липсват ни креативни футболисти и няма как да стигнем до съперниковата врата. Позволяваме на съперниците да създават положения пред нашата. Не можем да разчитаме с тези играчи на позитивен резултат. Много се надявам да се появят новите играчи – Лола, бивш играч на Арсенал Киев, и момче от Гвадeлупа. Надявам в началото на следващата седмица да дойдат тези двата играчи. Единият е флангови футболист", завърши Севидов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село