Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

"Сектор Г" организира шести турнир в памет на Чика Дени

Novsport

"Сектор Г" организира шести турнир в памет на Чика Дени. Ето какво информират от ЦСКА на официалния си сайт:

Срок за записване: 10.06 / 20:00 часа

Ако искате да запишете отбор, то той трябва да се състои от поне 6 човека, тъй като срещите ще се играят във формат 5 + 1.

Таксата за участие на отбор и тази година е 100 лева, а за отбори, съставени изцяло от непълнолетни състезатели - 50 лева, като ще се заплаща при пристигане на всеки от отборите или преди началото на първия им мач. Сумата, която остане след покриване на разходите, ще отиде в сметката на "Сектор Г" и ще бъде използвана за нуждите на трибуната.

За участие ще бъдат допускани само хора, които не се занимават професионално с футбол, за да се запази любителския характер на турнира.

Както всяка друга година, очакваме отбори от цялата страна да се включат, а наши приятели от чужбина вече организират пътуванията си за турнира!

Само след по-малко от месец "Армията" отново ще бъде залята от червено море, а тренировъчните игрища ще се превърнат в арена на епични битки!

Не можеш да го пропуснеш!

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша