Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Синдикът потвърди: Парите за емблемата и активите на ЦСКА са по сметката!

Синдикът потвърди: Парите за емблемата и активите на ЦСКА са по сметката!

Novsport

Синдик Дора Милева проговори пред "Блиц" след плащането на фирма "Ред Енимълс" за емблемата и активите на ЦСКА.

"Парите са по сметката. Радвам се, че най-после всичко приключи и мога да си отдъхна доволно.

Всъщност, аз нямах никакви съмнения, че парите ще бъдат преведени. Да, случи се в последния момент, но важното е, че очакваният факт вече е факт.

Парите няма как днес или утре да бъдат преведени към кредиторите. Най-напред купувачът трябва да си получи имотите, след което да му се издаде постановление. Едва след това всички, включително и НАП, ще получат сумите си. Няма как някой да бъде ощетен.

Бях атакувана и обвинена - както от страна на "Ред Енимълс", така и от страна на ЦСКА, че мамя и извършвам манипулации. Аз няма да им отговарям през медиите. Само ще съобщя, че в тридневен срок ще бъде доказано, че това, което те твърдят относно въпросния имот край град Бяла, не отговаря на истината и не е вярно.

Не ме питайте ЦСКА приемник ли е на обявеното в несъстоятелност дружество. Думата е във футболните власти и органи", заяви синдикът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша