Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

След седмица тестват осветлението на „Тича”

След седмица тестват осветлението на „Тича”

Novsport

Между 21 и 24 юли на стадион “Тича” ще бъдат направени задължителните 72-часови комплексни изпитания на новото осветление от енергоразпределителното дружество „Енерго Про“, съобщиха от Черно море.

Искането за определяне на дати за тестовете е подадено от ПФК Черно море преди повече от месец - на 07.06.2017 г., като собственик на партидата, но от енергоразпределителното дружество са определили дати, възможни за провеждане на изпитанията, чак в края на юли.

Това е причината, поради която стадионът не е получил разрешение от БФС да приеме мача между Черно море и Витоша Бистрица от първия кръг на новия сезон 2017/2018.

При успешно протичане на пробите отборът на Черно море ще може да приеме на собствения си терен Дунав Русе в третия кръг.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша