Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Служител на Пирин се оплака от побой

Служител на Пирин се оплака от побой

Novsport

Пресаташето на Пирин (Благоевград) Велислав Елезов публикува съобщение във "Фейсбук", с което заяви, че е подал жалба срещу кмета на община Симитли Апостол Апостолов за нанесен побой.

По думите на потърпевшия това се е случило по време на мача между Септември (Симитли) и Ботев (Ихтиман), играл се в село Крупник.

Ето какво написа Елезов без редакторска намеса:

"Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си."

"На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи."

"То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо".

"То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности."

"То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му.""За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша