Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стадион "Ивайло" готов да приеме гостуващите отбори

Стадион

Novsport

Приключи ремонтът на съблекалнята от северната част на стадион "Ивайло", която се ползва от гостуващите отбори, съобщава "sport-vt.com". Помещението не бе реновирано от построяването на съоръжението преди почти половин век.


Съблекалнята вече е с окачен таван, като разполага и с вентилационна система. Напълно подновени са водните и електрически инсталациите, а в санитарните помещения са поставени нов фаянс и теракот.

Футболистите ще могат да ползват в банята осем душа, като е обособен специален кът за миене на бутонките. Три писоара, три мивки и две тоалетни са на разположение на състезателите в санитарното помещение. Така съблекалнята вече отговаря на всички изисквания за провеждане на срещи от Първа професионална лига, както и международни мачове.


Напълно завършен е и бившият сектор за гости, т.нар. "клетка", където е възстановено бетонното покритие. По искане на полицията там също бе монтирана висока ограда като в сегашния сектор за гости. Желанието на МВР е преминаващите фенове на гостуващите отбори да нямат възможност да се опитват да слизат на терена по нерегламентиран начин.

Тоалетната за гостуващата публика под южната трибуна също бе възстановена и вече има три мъжки и една дамска тоалетна с течаща вода и осветление.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша