Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стари беройски тениски украсиха стадиона

Стари беройски тениски украсиха стадиона

Novsport

Точно 20 мачови тениски на „Берое“ от различни години украсиха фоайето пред Музея на клуба, който се намира на стадиона.

Изложбата има за цел всеки посетител на стадион „Берое“ да има улеснен достъп и възможност да види интересните експонати.

Екипите са събирани доста време и с помощта на дарители, на които ПФК „Берое“ благодари от сърце.

Сред експонатите, разбира се са фланелките, с които са спечелени някои от най-важните трофеи на старозагорци през годините – шампионската титла от 1986 г., двете купи от 2010 г. и 2013 г., сребърните и бронзови медали от последните години. Най-старият екип датира от сезон 1960/61 г., а два от екипите са с подписите на отбора от съответната година.

Всички са добре дошли да разгледат експозицията. Клубът ще бъде благодарен и на всеки желаещ да дари екип на „Берое“, който не е сред изложените.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша