Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Дунав (Русе)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Локомотив (ГО)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Нефтохимик (Бургас)Пирин (Благоевград)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стартира прехвърлянето на собствеността на „Армията”

Стартира прехвърлянето на собствеността на „Армията”

Novsport

Прехвърлянето на базата на ЦСКА към държавната фирма „Национална спортна база” и обявяването на конкурс за нея вече е на финалната права, след като общинският съвет в София прие докладната на заместник-кмета Дончо Барбалов за разсрочване на дълговете на Министерството на младежта и спорта за нея, които са за близо 1 милион лева.

Точно тази сума стана причина ММС да скъса договора със старото дружество на „червените", след като синдик Дора Милева и съдът изключиха ведомството от списъка на кредиторите.

В договора на старото дружество бе записано, че то плаща данък сгради и такса смет, което така и не стана по времето на Александър Томов.

Дългът трябва да се плати за 5 години. С друго решение бяха разсрочени за същия срок и 2,1 милиона лева на СУ „Св. Климент Охридски", който бе най-големият длъжник на общината.

След окончателното преобразуване на собствеността на „Българска армия" и „Панчарево" в частна държавна и прехвърлянето в търговското дружество ще бъде обявен и конкурсът за ползването.

В момента сегашният клуб има договор с ММС за базата и направи уникални промени в „Панчарево", което взе и лиценз за мачове при юношите, пише „24 часа”.

Междувременно фенклубът на ЦСКА обяви, че организира екскурзия до Разград за съботния двубой с шампиона „Лудогорец". „Червените" продължават да нямат победа в първенството срещу този съперник, откакто влезе в елитната ни група, а вече натрупа и шест поредни първи места в шампионата.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Локомотив
Пирин
Монтана
Нефтохимик
Лудогорец
Верея