Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стефан Велев: Спечелихме мъжката

Стефан Велев: Спечелихме мъжката

Novsport

Новото попълнение на Славия Стефан Велев изигра силен мач при победата над Локомотив (ГО) с 3:1. След успеха той изрази задоволството си от постигнатия успех.

"Важно е, че победихме. Когато дойдох в отбора, видях лека неувереност в момчетата, което е нормално предвид предишните мачове и загубите. Затова беше важно да се победи и мисля, че испехът ни беше заслужен. Поздравявам Локомотив (ГО). Въпреки че бяха с 10 души, показаха добра игра и до последно търсиха второ попадение. До края на мача имаше известно колебание. Но спечелихме мача мъжката. Мисля, че отборите във втората осмица са равностойни. Ние играем мач за мач. Важното е да се побеждава - така се расте. С победи отборът ще върви нагоре", коментира Велев. Той разкри, че е имал 2 варианта за отбори в чужбина, но в крайна сметка не се е стигнало до трансфер. Новото попълнение на "белите" благодари, че Славия му е подала ръка.

"Това е пътят - да се залага на повече български момчета. Естествено, ако има класни чужденци, нямам нищо против. Но ние трябва да си налагаме наште футболисти. Мисля, че така футболът ни ще върви нагоре", завърши Стефан Велев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша