Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стефан Генов: Някои отбори почиват по 5 дни, а ЦСКА само 3 (ВИДЕО)

Стефан Генов: Някои отбори почиват по 5 дни, а ЦСКА само 3 (ВИДЕО)

Novsport

„Няма да подценим Етър. Доста нови футболисти е взел Красимир Балъков, гледахме отбора на видео и забелязахме, че стоят много добре на терена. Съперниците ни играят защитно срещу нас, но ние имаме рецепта как да се справим.”

Думите са на един от помощниците на Стамен Белчев в треньорския щаб на ЦСЛА - Стефан Генов, който сподели очакванията си преди мача с Етър в четвъртък (8 март) на "Армията".

Специалистът допълни, че в Борисовата градина не са очаквали наказанието от два мача на Божидар Чорбаджийски, но го приемат.

„Разбира се, че Чорбаджийски ще ни липсва, все пак той е капитан и не очаквахме това наказание, но го приемаме. Имаме футболисти на тази позиция, така че очаквам да се справим”, каза Генов и скочи срещу натоварената програма на „червените”.

„Тежък е цикълът от мачове. Някои отбори почиват по пет дни, а ние по три, освен това имаме и пътувания, но приемаме програмата такава, каквато е. Трудно е, но смятам, че ще се справим.”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша