Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

СТК отложи дербито на първия кръг Левски - Лудогорец

СТК отложи дербито на първия кръг Левски - Лудогорец

Novsport

СТК към БФС реши да удовлетвори молбата на Левски и отложи мача на "сините" в първия кръг на новия шампионат срещу шампиона Лудогорец. Новата дата за мача е насрочена за 6 спетември от 20:00 часа. От сайта на БФСсъщо така информират, че двубоят на Ботев и Пирин ще се играе по програма и няма да бъде отлаган.

Ето и всички решения на СТК към БФСот 11 юли:

Решение - 11.07.2017 г

- По молба от ПФК „Левски“ за отлагане на срещата от I-ви кръг на Първа професионална лига между отборите на ПФК „Левски“ и ПФК „Лудогорец“ насрочена за 16.07/неделя/2017 г от 21.00 часа със съгласието на ПФК „Лудогорец“, Нова Броудкастинг груп и Футбол Про Медия, срещата се отлага и се насрочва на 06.09/сряда/2017 г от 20.00 часа, което е първата официална дата за отложени срещи от календара на БФС.

- Поради продължаващи ремонтни дейности на ст. Тича град Варна срещата от първи кръг на Първа лига между отборите на ПФК „Черно море“ Вн и ФК „Витоша“ Бистрица ще се проведе по програма на стадион Калиакра град Каварна.

- Предвид отлагане провеждането на срещата ПФК „Левски“ - ПФК „Лудогорец“, по искане на Нова Броудкастинг груп и Футбол Про Медия срещата от I-ви кръг на Първа професионална лига - ПФК „Ботев“ Пд – ПФК „Пирин“ ще се проведе по програма на 16.07/неделя/2017 г от 20.30 часа, вместо от 18.45 часа.СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК на следните футболисти:

- Стивън Валентинов Петков с ПФК „Монтана 1921”– считано от 07.07.2017 г.

СТК констатира прекратяване на трудовите договори на следните футболисти:

- Стефано Красимиров Кунчев с ОФК „Локомотив” ГО – считано от 27.06.2017 г.
- Николай Веселинов Христов с ОФК „Локомотив” ГО – считано от 16.06.2017 г.
- Юлис Дарил Обаме Ндонг с ОФК „Локомотив” ГО – считано от 10.07.2017 г.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша