Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стоян Колев: Берое ни наказа още при първата грешка

Стоян Колев: Берое ни наказа още при първата грешка

Novsport

Треньорът в щаба на Верея Стоян Колев коментира поражението с 0:3 от Берое. Бившият вратар е доволен от показаното на неговите футболисти, които въпреки загубата.


"Неприятна загуба за нас. Като цяло се помъчихме първо да вдъхнем увереност и спокойствие на играчите. Мисля, че до голяма степен първата част се получи. С първата грешка в нашия тим и Берое ни наказа, но нормално. По-опитен отбор. Като цяло мисля, че първата част стояхме добре, второто опитахме да променим постройката и изпитахме затруднения. Но като цяло сме доволни от желанието. Случва се да загубиш мач", обясни той.

"Действително искахме да играем при схема 3-5-2, защото така преценихме, че ще можем да затворим фланговете, но е трудно, когато нямаш време да го тренираш. Трудно е само на приказки да обясниш как и по какъв начин да се играе при тази схема, но мисля, че първата част донякъде се получи, просто нямахме време да работим достатъчно“, сподели още Стоян Колев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша