Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

СУМАТОХА В БОТЕВ: Цял отбор виси с договори

СУМАТОХА В БОТЕВ: Цял отбор виси с договори

Novsport

Ръководството на Ботев (Пд) има да решава още един сложен казус.

Това са изтичащите договори на 11 футболисти, пише "Меридиан мач".

Осем от тях са сред титулярите на Николай Киров - Белия.

Става въпрос за вратарите Даниел Кайзер и Иван Чворович, Радослав Терзиев, Йордан Минев, Филип Филипов, Густаво Афонсо и Стивън Петков.

Към тях трябва да прибавим преотстъпените на Несебър Атанас Ташолов и Радослав Апостолов, както и Милко Георгиев, който в момента защитава цветовете на Пирин.

Първите двама, които ще бъдат привикани с предложения да преподпишат с Ботев, са Кайзер и Юсеин.

„Канарчетата“ не искат да изпускат Даниел, защото така ще се отвори сериозна дупка, която трудно може да бъде запълнена.

Полякът се доказа като един от най-добрите вратари в родното първенство. Юсеин пък е един от най-перспективните млади играчи, а интерес към него има и Левски.

Шефовете на Ботев са си поставили за цел да решат ситуацията около бъдещето на двамата през паузата за мачовете на националния отбор в Лигата на нациите.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село