Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Талант на Септември е на проби в Шалке 04

Талант на Септември е на проби в Шалке 04

Novsport

Талантливият атакуващ полузащитник на Септември (София) Симеон Александров започна проби в германския гранд Шалке 04 и ще остане там пет дни, в които ще се опита да докаже качествата си. Роденият през 2003 г. пловдивчанин играе като крило и атакуващ полузащитник.

Пробите са уредени от мениджъра Антъни Раво и компанията "Скаутинг тийм", а така или иначе интерес към Александров и от други отбори не липсва. "Симеон се представи добре в първия ден и той беше уморен в края на деня, тъй като темпото е много интензивно. Но българският талант показа добри технически качества, бързина на реакцията и чудесни дълги топки. Представянето на Симеон е чудесна реклама за работата в школата на Септември. Искам да благодаря на ръководството на Септември, на спортния директор Кристиян Добрев, на директора на школата Румен Павлов, на Ирина Гороломова за положителното отношение към поканата от Шалке и за бързата подготовка на документите на момчето”, заяви Антъни Раво.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село