Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Тодор Неделев: Никой от ЦСКА и Лудогорец не ми е звънял

Тодор Неделев: Никой от ЦСКА и Лудогорец не ми е звънял

Novsport

Имаше оферта от ЦСКА, но миналото лято. След това никой не ми е звънял, нито от ЦСКА, нито от Лудогорец, обяви Тодор Неделев, който получи наградата си за футболист на месец декември, връчвана от Пресклуб България.

„Има някакви обаждания, но нищо конкретно не е стигало до мен, нито в клуба има официална оферта. До лятото ще остана в Ботев. Обичам клуба, харесва ми обстановката, отношението към мен е пефектно и на този етап не бих сменил Ботев с друг български отбор”, продължи звездата на "жълто-черните".

„Ако получа оферта от Италия или Германия, но отборът е назад в класирането, и в същото време има предложение от Фенербахче, бих предпочел Фенербахче! Въпреки че Турция не е Италия или Германия, самият отбор като история и е много по-голям от тимовете, които са ниско в класирането на две от водещите първенства”, аргулентира се Неделев.

Въпреки това той е категоричен: "Обичам италианското първенство. Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих приел, аз съм фен на италианските отбори.”

За ситуацията в Ботев, Неделев обясни: „Мисля, че подготовката мина нормално, с изключение на няколко дни в Турция, в които времето беше доста тежко, надявам се да сме влезли в добра кондиция, за да можем да следваме нашите цели.”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село