Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Томаш: Аз вярвам, че за всичко са виновни треньорите

Томаш: Аз вярвам, че за всичко са виновни треньорите

Novsport

"Мисля, че бяхме по-добрият отбор. Контролирахме събитията игрово.“

Това каза треньорът на Берое Александър Томаш пред екипа на DIEMA SPORT след победата с 1:0 над Ботев в Пловдив от XXXIII кръг на Първа лига.

“За да контролираме резултата, трябва да подобрим някои фактори вътре на терена - ДНК, самочувствие, но всичко това е психология. Но като цяло съм много доволен от отбора в момента", коментира той.

"Берое е отбор, който не си позволява да харчи пари за футболисти. И аз се съобразявам. Щом имаме резултат, но значи успяваме. За мен резултатът е следствие. Аз вярвам, че за всичко са виновни треньорите. Може да си ги подготвил по най-добрия начин и точно в последния ден, на разбора, да внесе дискомфорт, страх. Това е най-лошото нещо. Така че похвала за футболистите."

"Когато те натиска психологически фактор като това да преследваш нещо на всяка цена - в живота на всяка цена няма, защото животът няма цена. Тогава се получават лоши игри."

"Но когато си освободен, когато си със самочувствие, когато играеш футбол заради самия футбол, тогава нещата се получават."

"Аз казвам на момчетата - излезете и все едно сте на по 10 години в междублоковото пространство. Там отиваш не за нещо друго, а за да се наслаждаваш. Футболистите го разбраха, като в последните мачове се наслаждават. Мисля, че можем много повече, но това са детайли", посочи Томаш."Много бързо се въртят нещата - няма спокойно, когато се успокоиш, всичко се връща като бумеранг. Когато обичаш нещо и си отдаден изцяло, няма начин, няма начин да не ти се върне."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село