Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Томаш: Българите сме от едната крайност в другата

Томаш: Българите сме от едната крайност в другата

Novsport

Наставникът наБероеАлександър Томашне бе доволен от отпускането на своите футболисти през второто полувреме на контролата сЦарско село. "Зелените" победиха своя опонент с 3:1, като изиграха много силно първо полувреме, но след това последва слаба втора част.

"Трябва да бъдем готови и искаме да бъдем готови. Стараем се да се подобряваме. Засега всичко е наред. Има хора, които имат болежки, което e нормално. Всичко е в рамките на допустимото. Мисля, че всички ще бъдат на линия за първия мач. Отдавам спада в качеството на игра на манталитета. Българите сме от едната крайност в другата."

"На новите играчи ще им бъде дадено нужното време. Мачът се играе 90 минути. Опитвам се да променя манталитета. Ако успея да го променя, ще бъда много щастлив. Камбуров си е извоювал мястото в нашия отбор и съм убеден, че ще бъде един от водещите голмайстори. Убеден съм, че може да стане голмайстор на шампионата, когато започне да се забавлява".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село