Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Томаш: Публиката ни върна в мача

Томаш: Публиката ни върна в мача

Novsport

Благодарение на публика успяхме да се върнем в мача. Благодаря на феновете за подкрепата, обяви треньорът на Берое Александър Томаш след 1:1с Лудогорец в Стара Загора.

"В началото проведохме мача както искахме. Футболът обаче е игра на голове, имахме ситуации, не успяхме да отбележим. Постепенно Лудогоред наложи техния стил на игра, а това показва, че имаме още много да работим", отбеляза специалистът.

"Сигурно можеше и да победим. Агресията, желанието и футболните качества, с които разполагат момчетата могат да ни превърнат в отбора, в който искам", добави Томаш.

"Не мога да се сърдя на момчетата, Лудогорец са готови именно за такива момента, опитахме да неутрализираме силните им страни, но не успявахме напълно", продължи треньорът.

"С въпроси за съдията ме вкарвате в полемика, която цяла България дъвче. Дайте да говорим за футбол. Другото са неща, които не зависят от мен няма как да ги коментирам", каза още той.

"С Пауло Аутори си говорихме за футбол. Преводачката му е жена и не вървеше да си говорим за жени. Аз съм общителен. Човек трябва да иска и да пита, ако си стоиш вкъщи няма как да научиш нещо", обясни Томаш.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша