Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Томаш: Първото полувреме излязохме респектирани и това ни създаде проблеми

Томаш: Първото полувреме излязохме респектирани и това ни създаде проблеми

Novsport

Треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА в контролата играна на "Българска армия" спарингът е би полезен за заралии. „Полезна проверка. Търсим себе си и начина си на игра, стила си. Първото полувреме излязохме респектирани и това ни създаде проблеми. ЦСКА тепърва ще играе и по-добре".

"Срещу организиран отбор, физически добре сложен, това създава проблеми. Но човек, когато работи и дава всичко от себе си, резултатът ще си дойде. Румънците са добри играчи, но не са на това ниво, което се иска. Ще им трябва време - нова обстановка други изисквания. Както за тях, така и за всички, искаме различни неща да практикуваме."

Томаш добави, че се изисква време и отборът тепърва гради стила си на игра. "Аз не съм магьосник. И аз искам още днес да го видя, но това е начинът. Това е пътят. Създадохме и ситуации. Това са неща, които тренираме. Липсва и малко класа, и самочувствие, и организация в определени моменти. Но това са неща, които ще ги работим".

„Казах ви, че там оставихме семейство. Хора отдадени на клуба си и ние сме професионалисти и ще дадем всичко да победим. Верея е добър отбор".

"Търсим футболисти, наблюдаваме гледаме, но дали ще дойдат не мога да съм конкретен".Треньорът на Берое отказа да коментира дали Димитър Бербатов ще подпише с Берое и буквално приключи интервюто с думите: „Може да се избяга от този въпрос и аз ще избягам".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша