Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Томаш: Това беше стандартен Левски

Томаш: Това беше стандартен Левски

Novsport

Наставникът наБероеАлександър Томашкоментира успеха на тима си с 2:1 надЛевскив последна среща преди зимната пауза в първенството. Специалистът похвали своя обор и направи анализ на представянето на "заралии" до момента през сезона.

"Победите са хубаво нещо. Казах и на футболистите, че не се притеснявам от провал. Това е изцяло благодарение на тях. На характера им и амбициите. Искам да им благодаря, защото винаги съм вярвал в себе си, на екипа си и на тези футболисти. Изцяло искахме да объркаме Левски. Играхме без типични крила. Изкарахме крайните ни защитници напред. Имаше технически браг в някои ситуации. Всяка една приказа за Камбуров е излишна. Характерът го води да бъде всеотдаен. Той няма пропусната тренировка, откакто е в Берое. Начинът му на хранене и физическа подготовка… Но не е само Камбуров, искам да отлича всеки. В много мачове ни липсваше късмет. Днес характерът на собствениците и феновете, които стоят зад този отбор, направиха така резултатът да дойде. Имахме късмет да реализираме веднага след гола на Обертан. Левски беше стандартен", започна наставникът.

"Ние днес поразчупихме нещата и това е благодарение на футболистите. В тази професия винаги ще има критици. Трябва да се научим да приемаме критиката. В България сме злобен народ и всеки иска да даде мнение. Аз си нося кръста, но съм горд с футболистите си. Всеки представлява интерес. Не само футболистите, треньорът също. Когато разбереш какво искаш, рано или късно то ще се случи. Днес ще празнуваме. Обертан, Буш и Яблонски са набелязани от нас. Сега не е моментът да коментираме трансферите. През годината създадохме една увереност. Имахме два мача сЕтъриДунав, които победихме, но имахме колебания. Когато искаш да изградиш нещо, трябва да преминеш през тежки моменти”, коментира Томаш.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша