Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Фенове на Локо Пд скочиха срещу гей парад

Фенове на Локо Пд скочиха срещу гей парад

Novsport

Една от фракциите с най-крайни привърженици на Локо (Пд) Lauta Army зае гражданска позиция предвид подготвяния в Пловдив гей парад.

„Изразяваме своето безпокойство и разтревоженост от това, че 7000 лв. са отделени и одобрени за едно недостойно събитие под името „Балкан прайд“

- част от програмата Пловдив 2019 - Европейска столица на културата. Всичко това е организирано от софийска фондация „Глас“

- съорганизатор на „София прайд“ и включва т.нар „изложба, музикално събитие, лекции и дискусии, посветени на ЛГБТИ (лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора) обществото.

Ясно и категорично заставаме против провеждането на такъв тип крайно непопулярни и вредни за обществото ни събития! Изразяваме огромното си неодобрение от подобен вид прояви, поведение и демонстрации, неприемливи за мнозинството обикновени българи. Не само защото намираме дефилирането под дъгата на пошлостта за излишна натрапчивост на половия живот на група хора, който не интересува никого, освен самите тях, но и защото смятаме, че подобно парадиране на хомосексуализма противоречи на нашите вековни патриархални традиции относно създаването на семейство, отглеждането и възпитанието на българските деца“, пишат от Lauta Army.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село