Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Фенове на тайна среща с Гриша Ганчев

Фенове на тайна среща с Гриша Ганчев

Novsport

Част от феновете на ЦСКА са се срещнали с Гриша Ганчев вчера след 18:00 часа.

Те са дискутирали бъдещето на клуба в продължение на повече от 60 минути. Сред присъствалите са били лидерите на агитката и представители на фен организации от страната.

Повече детайли около сбирката при Ганчев се очаква да станат известни днес. Не е изключено лидерите на агитката сами да съобщят подробности.

На срещата се е коментирал настоящият сезон, както и бъдещето на клуба. Бил е дискутиран треньорският въпрос, лятната селекция, историята с напускането на Любо Пенев и всички останали актуални теми около клуба. Обсъждана е и ситуацията около стадиона.

В официалния форум на армейците се появиха няколко коментара на привърженици във връзка със сбирката при Ганчев.

Потребител с прякор "pecata" пише: "ГГ ви казва довиждане". Той допълва, че "сигурно им е дал акциите", визирайки феновете. Друг потребител - "RedWarrior", допълва: "Очаква ни пак бурно лято".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село