Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ФК Варна става филиал на Черно море

ФК Варна става филиал на Черно море

Novsport

Футболен клуб Варна става филиал на Черно море. Идеята е младите таланти от академията на “моряците”, които се намират в по-слаба моментна форма и не намират място в съставите в различните възрастови групи при “зелено-белите”, да бъдат изпращани в школата на ФК Варна, където да играят редовно. При израстване те отново ще бъдат част от съставите на Черно море.


Варненската школа ще бъде под постоянен мониторинг от Черно море, а тренировъчният процес ще се извършва изцяло по методика, спусната от школата на “моряците”.


ФК Варна е основан през 2011 година, а в момента в клуба тренират близо 100 деца между 5 и 12 години. Учредители и треньори в школата са бившите футболисти на Черно море Пламен Тимнев и Пламен Панайотов.


В момента ФК Варна набира млади футболисти до 12 години, които ще бъдат селектирани поетапно. Тези, които се развиват по-бързо от останалите, ще бъдат изпращани в академията на “моряците”. Тренировките на ФК Варна се провеждат в зала “Владислав” на комплекс “Черно море”.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша