Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Херо: Несериозно е да пропускаш толкова, а и в защита бяхме под всякаква критика

Херо: Несериозно е да пропускаш толкова, а и в защита бяхме под всякаква критика

Novsport

„Имахме изключително много положения! Необяснимо е как направихме такива пропуски, а играта ни във фаза защита бе под всякаква критика. Подценявахме много ситуации и когато не вкарваш, в един момент губиш мача.”

Това каза Димитър Димитров след изненадващата загуба на Лудогорец от Верея с 1:2 в предпоследния мач от междинния XVIII кръг на Първа лига.

„Наистина тези пропуски… за мен това е меко казано несериозно, да се допускат толкова положения. Големите отбори, какъвто ние претендираме да сме, трябва от две положения да вкарват едно. А ние не мога да ги преброя колко имахме. Просто, трябва да си концентриран от първата до последната минута, особено във фаза защита, а ние подценявахме доста ситуации и оттам ни дойдоха проблемите”, посочи Херо, след което бе попитан дали според него е имало дузпа за нарушение срещу Клаудио Кешеру, каквато не бе отсъдена в полза на Лудогорец.

„Аз по принцип не исках да говоря, но ме питате - видяхте срещу Витоша каква дузпа не ни дадоха, а и сега също. Аз не искам да коментирам, защото за мен това е обидно. Просто в последните години все се говори, че на Лудогорец най-много се помага, а сега, за да покажем обратното, не се дават дузпи за нас, които ги има. За мен това е тенденция. Нямам отговор защо, освен, ако това не е тенденция. Не искам да коментирам, избягвам, защото ми е обидно и неприятно.”Дали има доверието на футболистите си?

„Трябва да попитате тях дали имам тяхната подкрепа. Аз се опитвам да вкарам моите виждания и идеи, работейки професионално, а иначе питайте тях.”

Защо загуби Лудогорец?

„В истинските мачове е нормално да печелиш и да губиш. Нормално е да има и такива срещи. Загубихме мач, в който не бяхме надиграни. Напротив, имахме много повече ситуации, но не успяхме да ги реализираме и в крайна сметка отстъпихме.”

Дали има натрупана умора у футболистите на Лудогорец?

„Действително тези момчета са уморени. Те почти не са почивали през лятото, заради подготовката си за квалификациите за Шампионска лига. Сега играят през три дни, а не са машини и е нормално да имат слаби моменти, както днес.”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша