Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Херо: Целта е ясна - Шампионска лига

Херо: Целта е ясна - Шампионска лига

Novsport

"При нас имаше повече ваканционно настроение, ако трябва да бъда честен. Нашите футболисти мислиха за пътуването, за това как ще починат през следващите две седмици. Като че ли нямаше този заряд и настроение, което би трябвало да има.

Приятно е чувството да спечеля титлата с трети различен отбор. Не мога да кажа, че е неприятно. Радвам се най-вече заради футболистите. Заради хората, които свършиха своята работа. Не мога да не бъда щастлив наравно с тях.

За селекцията си има селекционен съвет, който се занимава с тези неща. Имаме нужда от освеежаване, за да вдигнем още нивото и класата на отбора. Трябва да се намерят точните хора. На определени позиции трябва да се увеличи конкуренцията. Надявам се да намерим нужните хора.

Не сме имали разговори с ръководството за следващата цел. Тепърва предстоят. Но тя е ясна. Всички искаме да се преборим за групите на Шампионска лига.

Какво ме накара да остана и през следващия сезон в Лудогорец? Тази година влязохме в груповата фаза на Лига Европа. Амбицира ме това, да се опитам да влезем в групите и на Шампионска лига. Ако успеем да го направим, ще бъда максимално щастлив.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша