Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Христо Арангелов: Левски и ЦСКА трудно ще свалят Лудогорец от върха

Христо Арангелов: Левски и ЦСКА трудно ще свалят Лудогорец от върха

Novsport

Старши треньорът на Септември Христо Арангелов гостува в "Студио Дерби". Той е на мнение, че Левски и ЦСКА изобщо не могат да се равняват с игровото ниво на Луодогрец.

"За да налагаш толкова много млади футболисти, това трябва да е клубна политика. Ако отборът има цел Европа, това е невъзможно. Растежът не им позволява да държат постоянно добро ниво. Ние изграждаме млади таланти и ръководството е наясно, че няма как отборът да е в топ форма и да държи постоянство".

"Само с Мирослав Будинов ще се разделим. Млади футболисти от други школи не привличаме. Искаме да развиваме собствените си кадри. За селекцията ще видим. Главно българи искаме да привлечем. На всички постове търсим нови. Интерес има към наши футболисти, но оферти няма. Лудогорец има изграден стил на игра. Левски и ЦСКА не са на това игрово ниво. Трудно ще могат да ги свалят".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша