Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Хубчев: Бяхме нервни, имаме много работа тук

Хубчев: Бяхме нервни, имаме много работа тук

Novsport

Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви след контролата с РБ Бразил, загубена от "сините" с 0:1, че основната цел за българския тим в момента е физическата подготовка на футболистите.

"Нервни бяхме. Исках да се получи едно нещо 60 минути. При някои хора се получи целият мач. До известна степен се получи. Няколко човека са на различен етап от подготовката. Опитваме се първите мачове всички да са на ниво. Вижда се, че при някои хора сме много назад, други свършиха голям обем бегова работа. При някои хора стават нещата. Имаше футболисти, които днес играха, а сутринта бягаха 12 км."

"Много е рано да говорим за чисто футболни неща, клише е да кажа, че резултатът не ни интересува. Планът е да се подготвим. Много е работата тук."

"Няма да го крием - чакаме до трима, които да ни помогнат в атака. Не е вярна информацията, че Ивайло Петков е тук", каза на финал треньорът на "сините".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село