Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Хубчев: Ще работя в Левски с екипа си от националния отбор

Хубчев: Ще работя в Левски с екипа си от националния отбор

Novsport

Петър Хубчев потвърди лично пред Дарик радио информацията, че вече е треньор на Левски. Специалистът напусна поста селекционер на националния отбор, за да поеме „сините”.

Специалистът не бе много словоохотлив, тъй като предпочита всички въпроси към него да бъдат отправени по време на пресконференция при представянето му. Дата за брифинга все още не официално обявена. „Много неща могат да се кажат, много истини и неистини се изговориха, но моята молба е тези неща да бъдат говорени по време на официалната пресконференция”, сподели Петър Хубчев.

Наставникът подписа договор за срок от две години с опция за удължаване с още една година, Контрактът влиза в сила с началото на подготовката за новия сезон.

В Левски Петър Хубчев ще работи със същия екип, с който работи и до момента в националния тим. „Ще работя със същия екип, но може да има и нови хора.” Наставникът ще работи с Левски с помощници Георги Донков и Левон Апкарян, а треньор на вратарите е Армен Амбарцумян.

„Ще повторя още веднъж, много истини и два пъти повече неистини се изговориха, които не искам да коментирам. Всичко до последния слух ще бъде изговорено, както се казва, когато му дойде времето. Не се притеснявам от никакви теми и никакви въпроси. Всичко, каквото интересува хората и журналистите ще бъде изговорено, ще бъде изчистено. И се започва на ново”, завърши Петър Хубчев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село