Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Цесекарите: Майната им на прогнозите, да запеем за любимия отбор!

Цесекарите: Майната им на прогнозите, да запеем за любимия отбор!

Novsport

Феновете на ЦСКА се надъхват едни други преди мача с Ботев (Пловдив). Те вярват, че Черно море има сили да вземе поне точка от Лудогорец, а любимците им този път да победят "канарите".

При такъв развой на събитията, ЦСКА ще спечели своята титла №32. Утре се решава всичко - двата мача на истината започват в 20:00 часа.

Ето какво разпространиха в социалната мрежа привържениците на "червените":

"Докато дишам - надявам се!

Много се изписа през последните 24 ч. Отказваме да влизаме в полемики, тактически анализи или бистрене на съдийски наряди. Факт е, че всичко отново е срещу нас и шансовете ни за повечето от вас изглеждат малки, да не кажем илюзорни.

Но въпреки това вярвайте. В тези мракобесни за българския футбол времена единственият светъл лъч остана нашата вяра. Нещото, което нито продажни рефери, нито корумпиран футболен съюз, предателска сган и дори нашите врагове не могат да ни отнемат. Онова светло кътче в душите ни, скрито надълбоко и недостъпно за всички останали. Вярата, момчета, е най-могъщият ни капитал. И той плаши всички, тръгнали срещу нас, повярвайте ни.

Майната им на сметките и майната им на прогнозите. Да застанем рамо до рамо и да запеем за любимия отбор. Да изкрещим свещените четири букви с цяло гърло. И да чуят всички, че сме тук. И винаги ще бъдем!Напред, армейци! С нами Бог!".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село